Drob de ciuperci cu ficatei de pui

6 portii – 90 minute
drob ciuperci ficatei

1kg ciuperci proaspete; (2 cutii ciuperci taiate); 200g ficat de pui; 4 cepe; 4 oua; 100ml ulei; 2 linguri faina; 1 lingurita vegeta; 1 leg. marar; 1 leg. patrunjel; ± sare, piper

Caliti in ulei, 3 minute, cepele tocate marunt, adaugati ciupercile, tocate si mai lasati 5 minute pe foc. Adaugati apoi ficatul de pui taiat marunt si mai caliti 15 minute. Lasati sa se raceasca, puneti faina, vegeta diluata si amesteca bine. Bateti ouale, puneti peste ele mararul si patrunjelul, tocate marunt, potriviti de sare si piper si puneti-le peste ciuperci. Omogenizati bine, apoi puneti compozitia intr-o forma de cozonac, sau un vas termorezistent, uns cu ulei si tapetat cu faina. Coaceti la foc potrivit, circa 45 minute. Lasati drobul sa se raceasca, inainte de a-l taia in felii. (Georgeta Ion – Bran, Brasov)

About these ads

Etichete: , , ,


Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 30 other followers

%d bloggers like this: