Salata cu omleta

2 portii – 25 minute
salata_omleta copy
4 oua; 2 rosii; 2 castraveti; 1 leg. ceapa verde; 1 salata verde mai mare; 2 linguri boabe de porumb fiert; 3 linguri ulei de masline; 1 lamâie; 1 leg. patrunjel verde; ± sare, piper
Faceti 2 omlete din câte 2 oua amestecate cu patrunjel taiat marunt. Prajiti-le pe amândoua partile. Luati-le din tigaie, lasati-le la racit si apoi rulati-le ca pe clatite. Taiati rosiile, castravetii, ceapa în rondele sau cubulete. Puneti-le într-un castron. Adaugati fâsii din frunze de salata si boabele de porumb. Stropiti amestecul de legume cu ulei si zeama de lamâie. Condimentati cu sare si piper. Taiati felii din rulourile de omlete si asezati-le pe marginea platoului cu salata. (Daniel Petre)

Etichete: , ,


%d blogeri au apreciat asta: