Piept de pui cu legume la gratar

4 portii – 30 minute
piept de pui cu legume la gratar
700g piept de pui fara os; 1 vanata mare; 2 ardei grasi (rosu si verde); 2 cepe rosii mari; 2 dovlecei; 1 lingura mustar; 50ml ulei; 1 lingurita rasa seminte de coriandru; ± sare, piper
Taiati pieptul de pui in felii de circa 1cm grosime si puneti-le intr-un castron mai mare. Taiati ceapa curatata si spalata in felii de circa 5mm grosime. Vanata si dovleceii, fara a le curata de coaja, taiati-le in rondele de circa 5mm grosime. Ardeiul gras curatat de cotoare si seminte taiati-l in sferturi. Puneti toate legumele astfel taiate in castronul cu pieptul de pui, apoi stropiti totul cu ulei, adaugati mustarul si presarati cu coriandru macinat, sare si piper. Amestecati bine si puneti feliile de carne si legume pe un gratar bine incins. Frigeti-le bine pana cand se rumenesc frumos pe toate partile, apoi serviti-le imediat ce le-ati luat de pe gratar. (Daniel Petre)

Etichete: , , ,


%d blogeri au apreciat asta: