Prajitura norvegiana

6 portii – 100 minute
prajitura norvegiana

2 cani fulgi de ovaz; 2 cani mere rase; 1 cana stafide; 2 cani lapte de soia; 1 lingurita esenta de vanilie; un varf de lingurita sare

Se amesteca bine, intr-un castron, toate ingredientele, se acopera si se lasa 45 de minute la temperatura camerei, sa se inmoaie ovazul. Se toarna compozitia intr-o tava unsa cu ulei si se coace in cuptorul incins 50 de minute la foc potrivit. (Daniel Petre)

Etichete: , , ,

4 Răspunsuri to “Prajitura norvegiana”

  1. alina Says:

    Demential. Diseara incerc. Daca e si buna, va, va… trimit ganduri bune🙂

  2. babybear Says:

    Am facut si eu! Chiar acus mananc din prajiturica. Insa am folosit lapte de vacutza.

    A iesit foarte buna si naturala. Un pic cam ciudata pentru gustul meu de balcanic. Dar o experienta interesanta.

Comentariile sunt închise.


%d blogeri au apreciat asta: