Supa de zarzavat cu orez

4 portii – 30 minute

supa_zarzavat_orez

2 morcovi; 2 cepe; 2 rosii; 15 – 20 pastai de fasole verde; 2 cartofi; 2 linguri orez; 1 leg. frunze de telina; 1 leg. frunze de patrunjel; 2 linguri ulei; ± sare

Curatati zarzavaturile si taiati-le in rondele, cubulete, felii. Caliti-le 10 minute in ulei si apoi turnati peste ele 2 l apa. Sarati, adaugati orezul ales si spalat si fierbeti pâna când legumele si orezul se inmoaie. Inainte de servire, adaugati frunze de telina si de patrunjel, tocate cât mai marunt.
(Adelina Pascal – Craiova)

Etichete: , , ,

Un răspuns to “Supa de zarzavat cu orez”

  1. Urmuz Says:

    Cum nu are carne, parcă aş pune în supă, la final, frunzele de ţelină şi de pătrunjel cu tot cu un pahar de coniac.

Comentariile sunt închise.


%d blogeri au apreciat asta: