Supa de ceapa

6 portii – 45 minute

Supa de ceapa2

5 cepe mari; 3 l supa de carne; 2 linguri unt; 1 lingurita chimen macinat; 1/2 lingura faina; 6 felii de paine prajita in unt; 1 lingura branza rasa; ± sare

Caliti ceapa in putin unt, avand grija sa nu se ingalbeneasca. Cand ceapa s-a inmuiat, trageti vasul de pe foc si adaugati faina. Stingeti cu putina apa, apoi puneti supa de carne, chimenul macinat si amestecaţi ingredientele. Sarati, după gust si lasati sa fiarba inca 15 minute. |ntre timp, prajiti painea in unt si cand serviti, puneti in fiecare farfurie cate 1 felie de paine prajita, turnati deasupra supa si presarati cu branza. (Aurelia Barbulescu – Ploiesti)

Etichete: , , , ,


%d blogeri au apreciat asta: