Salata cu piept de gasca afumat

2 portii – 20 minute

salata_piept

200g piept de gasca afumat; 1 salata mare; 1 ardei gras; 1 ceapa rosie; 1 lamaie; 1 leg. patrunjel; 2 oua fierte tari; ± sare, piper

Curatati ceapa si taiati-o in rondele. Curatati ardeiul de seminte si cotor si taiati-l in cubulete. Spalati frunzele de salata si rupeti-le in fasii mai mari. Puneti-le intr-un castron mai mare. Adaugati ceapa si ardeiul, patrunjelul tocat marunt. Condimentati cu sare si piper si stropiti cu zeama de lamaie. Amestecati ingredientele. Taiati carnea afumata in feliute sau cubulete si puneti-le in castron. La urma, puneti si cubuletele de oua fierte. Amestecati ingredientele inca o data, cu grija, pentru a nu sfarama ouale. Puteti servi salata imediat sau dupa ce a stat 10 minute la frigider, acoperita cu folie.

Etichete: , , ,


%d blogeri au apreciat asta: