Pulpe de pui cu galuste

4 portii – 55 minute

Pulpe de pui cu galuste

8 pulpe de pui dezosate; 200g faina; 2 oua; 100ml ulei; 50g cascaval; 2 catei de usturoi; 1 lingurita rasa cimbru uscat; 1 leg. marar; ± sare, piper

Taiati carnea in bucati potrivite, presarati-o cu sare, piper si cimbru si prajiti-o in ulei, pana cand se rumeneste bine pe toate partile. Amestecati intr-un castron faina cu ouale, 3 linguri ulei si 50ml apa calduta. Omogenizati bine amestecul, apoi luati cu o lingura din acesta si puneti la fiert in apa clocotita. Fierbeti galustele la foc mare circa 20 de minute, apoi scoateti-le, scurgeti-le bine de apa, puneti-le pe un platou si presarati-le cu cascaval dat pe razatoarea mare. Serviti carnea de pui cu galustele fierbinti si presarati deasupra patrunjelul tocat marunt impreuna cu usturoiul. (Daniel Petre)

Etichete: , , , ,


%d blogeri au apreciat asta: