Varza rosie de post

2 portii –45 minute

Varza rosie

1 varza rosie; 1 ceapa rosie; 1 lingurita chimen; 4 linguri ulei de masline; 50g miez de nuca; 400g rosii in bulion; sare, piper

Tocati varza rosie cat mai marunt. Caliti-o la foc potrivit, pana cand se inmoaie pe jumatate. Separat, caliti in ulei ceapa taiata cat mai marunt, impreuna cu semintele de chimen si nucile zdrobite. Cand incep sa se caramelizeze, turnati peste ele rosiile. Turnati acest sos peste varza calita, amestecati ingredientele si turnati-le intr-un vas termorezistent. Puneti vasul la cuptor pentru cel putin 30 de minute. (Daniel Petre)

Etichete: , , ,

Un răspuns to “Varza rosie de post”

  1. Urmuz Says:

    cochet, simplu, sofisticat.

    Vă rog să scrieţi: pentru musafiri extrem de pretenţioşi (ca să scăpăm eftin). Vă mulţumesc.

Comentariile sunt închise.


%d blogeri au apreciat asta: