Salata de pui cu legume si maioneza

6 portii – 90 minute

400g piept de pui; 100g maioneza; 100g mazare congelata; 100g porumb boabe (conserva); 50ml ulei; 1 telina mica; 10-12 frunze de telina; 3 gogosari murati in otet; ± sare, piper

Fierbeti pieptul de pui in apa cu sare circa 45 de minute, apoi lasati-l sa se raceasca si taiati-l in cubulete mici. Intre timp curatati telina, taiati-o in cubulete aproximativ egale cu cele de piept de pui si caliti-o in ulei timp de 10 minute, inabusit, impreuna cu mazarea si boabele de porumb, apoi lasati-o sa se raceasca. Cand carnea de pui si legumele s-au racit, amestecati-le cu maioneza, gogosarul taiat in cubulete mici (aproximativ egale cu cele de piept de pui si cele de telina) si 4-5 frunze de telina, tocate cat mai marunt, restul pastrati-le pentru ornat. Potriviti de sare si piper si amestecati bine. Puneti salata pe un platou sau intr-un bol si ornati-o cu frunze de telina si cu feliute de gogosar, taiate subtire. (Daniel Petre)

Etichete: , , , ,

3 Răspunsuri to “Salata de pui cu legume si maioneza”

  1. Urmuz Says:

    E bună, dar cîtă maioneză să mîncăm?

  2. ElCucui Says:

    Atata cat sa nu va faca greata.

  3. monica Says:

    Ce , aici erati ? am crezut ca nu mai mincam nimic pina dupa turul doi.
    Am cumparat carne de vitel cu intentia sa fac rulourile alea fine insirate pe bat .Cind am inceput s-o tai insa, mi-a iesit tot o tocanita .Nu-s in stare sa tai carnea ca lumea .Tocanita a fost foarte buna .

Comentariile sunt închise.


%d blogeri au apreciat asta: